Communie - lentefeest

Uw traiteur voor een communiefeest

Vertrouw de catering van communiefeesten of lentefeesten van uw kind toe aan House of Catering. Ons team is actief in Brussel en Vlaanderen en verzorgt de volledige catering tijdens het evenement, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Communie - lentefeest

Voor veel gasten

Met de komst van de lente komen de zonnige dagen en ook de kleine en grote communie- of lentefeesten. Vier dit samen met heel uw familie uit nodig ze uit voor een heerlijke maaltijd!

De cateringservice van House of Catering biedt u een breed scala aan arrangementen, die zijn aangepast aan uw behoeften en wensen om van deze mooie dag een prachtig feest te maken. Door een beroep te doen op ons, bent u verzekerd van een kwaliteitsvolle service en gerechten die net zo heerlijk smaken als dat ze mooi ogen om uw gasten te verwennen.

Onze formules

Welke formule u ook kiest, onze cateringservice wordt volledig begeleid door een maître d'hôtel en een chef de cuisine. Bovendien maakt House of Catering er een erezaak van om uw wensen te respecteren, aan uw verwachtingen te voldoen en zich aan te passen aan de locatie, het aantal gasten en het opgegeven budget.

Ontdek onze beschikbare formules:

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

Waruit uw gasten zelf een keuze kunnen maken.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

Geserveerd en samengesteld uit door u gekozen gerechten (met zoveel gangen als gewenst).

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

Inclusief drankjes en kleine gerechten

Kraampjes

Diverse kraampjes

Met kleine gerechten om de honger te stillen.

Evenement op maat

Evenement op maat

Om aan al uw wensen te voldoen en eventueel onze verschillende arrangementen te combineren.

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via ons contactformulier om ons te informeren over uw project, meer informatie te krijgen en uw persoonlijke offerte aan te vragen.

Vraag online uw offerte aan