Teambuilding

Cateringdienst voor een teambuilding

House of Catering staat tot uw beschikking in Brussel en Vlaanderen om de cateringdienst voor grote bedrijfsevenementen te verzorgen. Wij verzorgen onder andere de catering voor een teambuilding en bieden u een formule aan die is aangepast aan de activiteit die voor uw medewerkers wordt georganiseerd.

Teambuilding

Over onze traiteur

Een teambuilding stelt medewerkers in staat elkaar beter te leren kennen, relaties op te bouwen en op perfecte manier te leren samenwerken. Als event catering gespecialiseerd in bedrijfscatering biedt House of Catering u verschillende cateringmogelijkheden die zijn aangepast aan de activiteit die voor uw medewerkers wordt georganiseerd, zodat zij samen bij een maaltijd een aangename tijd kunnen doorbrengen.

Wij zorgen ervoor dat aan al uw specifieke wensen wordt voldaan, uw vragen worden ingewilligd en stellen op verzoek zelfs een formule op maat voor u samen

Onze formules

De gekozen formule is altijd aangepast aan de locatie waar het evenement plaatsvindt, het aantal personen dat u verwacht, uw voorkeuren maar ook uw budget. Een maître d'hôtel en een chef-kok zorgen ter plaatse voor een vlotte afhandeling van de catering.

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

De cocktailreceptie is een vriendelijke formule waarbij uw gasten kunnen drinken en eten terwijl ze zich naar eigen wens verplaatsen van de ene groep collega's naar de andere.

Barbecue

Barbecue

Wat het weer ook is, wij bieden u een gegarandeerd geslaagde barbecue voor uw medewerkers. Wij beschikken over al het nodige materiaal om u een meesterlijke barbecue met seizoensgebonden en lokale producten aan te bieden.

Kraampjes

Kraampjes

Een trendy cateringformule is het opzetten van kraampjes waar verschillende gerechten worden aangeboden, die uw medewerkers ‘s avonds of tijdens de georganiseerde activiteit kunnen proeven. House of Catering past zich aan het thema van de avond aan en biedt gerechten aan die er perfect bij passen.

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

U kunt als onderdeel van een teambuilding ook kiezen voor de traditionele formule van een warm en koud buffet voor uw medewerkers. Zo is er voor iedereen wat wils en kan iedereen het gerecht kiezen dat hij of zij graag heeft.

Evenement op maat

Evenement op maat

House of Catering stelt zijn team dat is gespecialiseerd in catering en evenementen ook tot uw dienst voor de organisatie van uw bedrijfsevenement. Van de cateringformule tot de inkleding van het gebouw, inclusief ondersteuning tijdens het hele evenement. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze volledig worden ingewilligd.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor de teambuilding die u organiseert.

Vraag online uw offerte aan