Seminarie / Congres

Cateringdienst voor een seminarie of congres

Overweeg om bij de organisatie van een groot seminarie of congres uw gasten een catering- en drankenpakket aan te bieden. Dit is uitnodigend, stimuleert gesprekken tussen de deelnemers en stelt hen in staat om met een gevulde maag van het evenement te genieten. House of Catering verzorgt de cateringservice.

Seminarie / Congres

Bereiden en serveren maaltijdens tijdens een seminarie of congres

Er zijn veel parameters waarmee rekening moet worden gehouden bij het organiseren van een seminarie of congres. House of Catering is vertrouwd met de organisatie van event catering en biedt u de mogelijkheid om de catering en de ontvangst van gasten van u over te nemen en professioneel af te handelen.

Ons team zorgt ervoor dat de deelnemers worden ontvangen en samengebracht, en tegelijk een hapje en een drankje krijgen aangeboden. Tijdens de pauzes organiseren wij ook een koffieservice. Ten slotte verzorgen wij ook de lunch volgens de door u gekozen formule.

Het is vanzelfsprekend mogelijk om deze basisformule aan te passen of te kiezen voor een andere formule die beter bij u past. Wij beschikken over het personeel, de uitrusting en alle nodige vaardigheden om in te staan voor de bedrijfscatering met een groot aantal gasten.

Onze formules

Wij passen ons altijd aan de locatie van het seminarie of congres, het aantal aanwezige gasten, uw wensen en het beschikbare budget aan. Daarnaast staat ons team onder toezicht van zowel een maître d'hôtel als een chef-kok die samen zorgen voor een vlot verloop van de catering- en drankenservice.

Basisformule

Basisformule

Zoals hierboven aangehaald, omvat het basispakket een welkomstcocktail, koffiepauzes en lunch.

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

Verras uw gasten na afloop van het seminarie of congres met een cocktailreceptie om deze mooie dag af te sluiten. Onder het genot van een drankje en enkele gerechten kunnen ze van gedachten wisselen.

Warm en koud buffet

Warm en koud buffet

Tijdens de lunch of aan het einde van de dag bieden we de deelnemers een warm en koud buffet aan zodat ze hun eigen gerechten kunnen kiezen.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

Tot slot biedt House of Catering ook de mogelijkheid om een menu aan tafel te laten serveren, hetzij als lunch, hetzij voor de slotavond van het seminarie of congres.

Wij blijven tot uw beschikking via telefoon, e-mail of via ons contactformulier voor vragen of verzoeken om informatie. Neem ook contact met ons op voor een offerte voor uw evenement!

Vraag online uw offerte aan