Productlancering

Cateringdienst voor een productlancering

House of Catering, in samenwerking met Chef Albert Verdeyen, biedt u een kwaliteitsvolle cateringservice voor al uw bedrijfsevenementen. Bent u van plan om een feestje bij een productlandering te organiseren? Neem nu contact met ons op om de beste cateringformule te vinden!

Productlancering

Uw kunt op on rekenen

House of Catering is gespecialiseerd in event catering en werkt samen met chef-kok Albert Verdeyen om u heerlijke gerechten en een echte smaakbeleving aan te bieden tijdens professionele evenementen.

Wij verzorgen elke vorm van professionele ontvangst, zoals een productlanceringsfeest, de aankondiging van een nieuwe dienst of de opening van kantoren.

House of Catering kan bovendien rekenen op de ervaring en de middelen om een evenement dat een groot aantal mensen verwelkomt, tot in de puntjes uit te voeren. Het geheel wordt altijd van A tot Z begeleid door een maître d'hôtel en een chef de cuisine.

Onze formules

De gekozen formule kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften met respect voor uw budget en rekening houdend met de indeling van de locatie en het aantal gasten.

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

Ontvang uw gasten met een drankje en een hapje, terwijl ze met verschillende groepen aanwezigen kunnen praten en zich naar eigen wens kunnen verplaatsen.

Kraampjes

Kraampjes

Installeer eet- en snackkraampjes voor uw gasten terwijl ze genieten van uw feestje en zich onderhouden met collega's. House of Catering biedt u vele mogelijkheden om van uw evenement een succes te maken.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

Verkiest u een galadiner met bediening aan tafel? Ons team biedt u een breed scala aan mogelijkheden zodat u een menu met zoveel gangen kunt samenstellen als u wilt!

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

Trakteer al uw gasten op een gigantisch koud en warm buffet. Zo vinden ze altijd wel iets om hun honger te stillen en kunnen ze bijnemen tot ze voldaan zijn.

Evenement op maat

Evenement op maat

Ontwerp een evenement op maat met de hulp van House of Catering. Met een schat aan ervaring brengen wij u in contact met onze eventspecialisten en ons cateringteam.

Heeft u een vraag, verzoek om informatie of een offerteaanvraag? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via ons contactformulier en wij zullen u graag antwoorden.

Vraag online uw offerte aan