Privérecepties

Een traiteur aan huis of op andere plaats voor uw privérecepties

De knowhow van House of Catering en het talent van chef Albert Verdeyen staan garant voor uw geluk. Vertrouw ons de cateringservice voor uw privérecepties toe en u kunt er vanop aan dat uw evenement een groot gastronomisch succes wordt. Wij zijn beschikbaar voor elke receptie met een minimum van 100 gasten.

Trouwfeest

Trouwfeest

Uw traiteur House of Catering verzorgt tijdens uw huwelijksdag alle catering en drankjes. Wij passen ons aan uw wensen, uw voorkeuren en uw budget aan en stellen een perfect catering samen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Leer meer
Verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje

U krijgt dit jaar een nieuwe voordeur en u wilt dat vieren met een groot feest? Ons team staat open voor al uw wensen en voorkeuren en zorgt ervoor dat u een formule krijgt die perfect op uw wensen en voorkeuren is afgestemd. Ons doel is om van uw verjaardag een echt succes te maken!

Leer meer
Doop / Babyborrel

Doop / Babyborrel

U hebt zopas een kind gekregen of staat op het punt er een te krijgen, en u wilt de baby op feestelijke wijze verwelkomen met een babyborrel of een doop? House of Catering biedt u een kwalitatieve cateringservice met heerlijke gerechten aan, volledig aanpast aan uw al wensen.

Leer meer
Communie - lentefeest

Communie - lentefeest

Vertrouw de catering- en drankservice voor een communie of een lentefeest toe aan ons bedrijf House of Catering, gespecialiseerd in catering. Een gevarieerd buffet of bediening aan tafel? De keuze is aan u! Wij passen ons aan uw wensen, uw wensen en uw budget aan.

Leer meer
Receptie op maat

Receptie op maat

Ongeacht het soort evenement, de gewenste formule, het aantal gasten en het te respecteren budget, House of Catering doet er altijd alles aan om u een formule aan te bieden die perfect aan uw verwachtingen voldoet. We staan volledig open om speciaal voor u een formule op maat samen te stellen.

Leer meer

Voor vragen of verzoeken om informatie, aarzel niet om contact op te nemen met ons team via telefoon, e-mail of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord!

Vraag online uw offerte aan