Over ons

De keuken van chef-kok Albert Verdeyen en de knowhow van House of Catering

House of Catering biedt u een kwalitatief hoogstaande cateringservice in Brussel en Vlaanderen. Alle gerechten worden bereid door de gerenommeerde chef Albert Verdeyen, wat garant staat voor een echte culinaire ervaring in combinatie met een uitzonderlijke service. Heeft u een vraag ? Neem nu contact op met ons!

Een samenwerking naar keuze

Een samenwerking naar keuze

Het concept van House of Catering ontstond uit de wens om de culinaire creativiteit van chef-kok Albert Verdeyen te combineren met de uitmuntende event cateringdienst van Bruno Demoulin. Dit om ervoor te zorgen dat u een geslaagd evenement heeft en uw gasten kunnen genieten van een gezellig moment met heerlijke gerechten.

Onze ambitie is om u een formule aan te bieden die aangepast is aan uw wensen en voorkeuren, aan het soort evenement dat wordt georganiseerd, aan het aantal verwachte gasten, maar ook aan uw budget. U vindt bij ons een ruime keuze met meer dan 250 menu-arrangementen en hebt de mogelijkheid om voor een formule op maat te kiezen, die aan al uw wensen voldoet.

Wij kunnen evenementen met een groot aantal gasten aan en beschikken over het nodige personeel, de uitrusting en de vakbekwaamheid om alles volgens de regels van de kunst tot een goed einde te brengen.

Chef Albert Verdeyen

Chef Albert Verdeyen

Albert Verdeyen is al sinds zijn 13e actief in de wereld van de gastronomie in België en in het buitenland. Na ervaring en kennis opgedaan te hebben bij grote bedrijven, opende hij zijn eigen zeer succesvol restaurant.

Albert Verdeyen is auteur van kookboeken (waaronder het bekende “Stoemp”), een gerenommeerde gast voor diverse televisieprogramma's ("Start to Cook" op VTM en "Koken op de markt" op Vier) en culinair adviseur voor diverse merken als Lidl, Nutridia en Domo. Hij stelt zijn kennis, creativiteit en knowhow ten dienste van diverse bedrijven in de gastronomie- en voedingssector.

Hij was chef-kok voor wielrenners in de Tour de France, voor Royal Sporting Club Anderlecht en medeoprichter van het restaurant Be My Stoemp in de Sint-Gorikshallen in Brussel. Nu is hij betrokken bij project House of Catering waar hij gerechten samenstelt voor grote bedrijfsevenementen en privérecepties, waarbij kwaliteit en uitmuntendheid altijd centraal staan.

Onze waarden

  • Culinaire ervaring: Via het proeven van onze gerechten willen we u een culinaire ervaring laten beleven die gastronomisch, verfijnd, creatief en kwaliteitsvol is.
  • Innovatieve kaart en menu's: De formules, menu's en gerechten evolueren voortdurend om u voortdurend nieuwe smaken en smaakcombinaties aan te bieden, altijd aangepast aan het soort evenement dat u organiseert.
  • Op maat: Wij bieden u de mogelijkheid om een pakket op maat te ontwerpen, dat perfect aansluit bij uw behoeften, voorkeuren en budget.
  • Seizoensgebonden producten en lokale ambachtslieden: Ons doel is om seizoensgebonden producten van lokale ambachtslieden te kiezen met het oog op ecologisch en economisch bewustzijn en versheid van producten.
  • Milieubewustzijn als prioriteit: House of Catering maakt er een erezaak van om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en zich in te zetten voor het milieu.
  • Gericht advies: Dankzij onze jarenlange ervaring in de catering van evenementen bieden wij u al onze waardevolle tips aan, zodat u verzekerd bent van een geslaagde receptie.
  • Professioneel team: De medewerkers van House of Catering team hebben ruime ervaring en kennis opgedaan tijdens hun vele opdrachten voor grote gastronomische bedrijven en door zich iedere dag opnieuw in te zetten om u een kwaliteitsvolle service aan te bieden.
  • Aanpassingsvermogen: We passen onze menu's aan elke situatie aan, of het nu gaat om een allergie, intolerantie, dieet of in geval van een vermeerdering of vermindering van het aantal gasten.
  • Volledige offerte: House of Catering bezorgt u een definitieve en vaste offerte, inclusief alle details van de prijsberekening.

House of Catering staat tot uw beschikking voor bedrijfscatering en Privérecepties, en doet er alles aan doen om van uw evenement een geslaagd feest te maken. Neem zeker een kijkje in onze receptie-fotogalerij waar u een idee krijgt van ons professionalisme. Heeft u een vraag of verzoek om informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Vraag online uw offerte aan