Galadiner

Cateringservice voor een galadiner

Wilt u een galadiner organiseren in Brussel of Vlaanderen en bent u op zoek naar de beste cateringformule? Vertrouw de cateringservice voor deze prestigieuze avond toe aan House of Catering en wees verzekerd van een catering die even prestigieus is als het evenement!

Traiteur voor een galadiner

Traiteur voor een galadiner

Een belangrijk evenement aankondigen, geld inzamelen, een zaak bepleiten, een product lanceren of een partnerschap vieren, ... Er zijn tal van redenen om een prestigieus galadiner te organiseren voor uw werknemers, partners, klanten en iedereen die te maken heeft met uw bedrijf.

Maak van de gelegenheid gebruik om uw vele gasten een uitzonderlijke gastronomische ervaring aan te bieden, dankzij de culinaire ervaring van chef-kok Albert Verdeyen en de uitstekende service die gedurende het hele evenement wordt geboden.

House of Catering biedt u al haar ervaring als event catering en garandeert u een professionele cateringdienst, ook voor een groot aantal gasten.

Onze formules

Wij passen de gekozen formule aan op basis van de indeling van het gebouw, het aantal gasten, uw voorkeuren en uw budget. Ons team staat onder toezicht van een maître d'hôtel en een chef-kok, waardoor de goede werking van onze catering en drankservice is gegarandeerd.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

Wij stellen u een menu voor met zoveel gangen als u maar wenst, vergezeld van dranken. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment van heerlijke gerechten die met grote elegantie worden gepresenteerd.

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

U kunt kiezen voor een meer informele formule, waarbij uw gasten uit de vele gerechten van een koud en warm buffet kunnen kiezen wat ze willen eten.

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

Om uw gasten te verwelkomen en hen de mogelijkheid te geven gemakkelijk met andere deelnemers te praten onder het genot van een glas en vele hapjes, kunt u kiezen u voor de formule van een cocktailreceptie.

Evenement op maat

Evenement op maat

Als u een zeer precies weet wat u verlangt van uw galadiner, kies dan voor onze formule op maat voor uw evenement. Wij zorgen ervoor dat u een team ter beschikking wordt gesteld dat gewend is aan grote bedrijfsfeest. Dit is een winnende combinatie voor een onvergetelijk evenement!

Vertel ons meer over uw idee van een galadiner per telefoon, e-mail of door het invullen van ons contactformulier. Wij helpen u graag met de organisatie ervan en stellen gratis een offerte op.

Vraag online uw offerte aan