Verjaardagsfeestje

Cateringservice voor een verjaardagsfeestje

Vier uw verjaardag op gepaste wijze en vertrouw de catering ervan toe aan House of Catering. Wij zorgen voor een professionele catering van uw evenementen in Brussel en Vlaanderen en bieden u de garantie dat wij er alles aan doen om uw evenement tot een succes te maken. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Catering verjaardagsfeestje

Catering verjaardagsfeestje

U viert binnenkort uw verjaardag en u wilt deze nieuwe mijlpaal op waardige wijze vieren? Wenst u een privé-ontvangst thuis of op een andere plaats met een cateringformule die perfect is aangepast aan een feest met een honderdtal gasten?

House of Catering, actief in Brussel en Vlaanderen, biedt u een formule aan die aangepast is aan het soort evenement dat wordt georganiseerd en beheert de volledige catering- en drankservice, zodat u ten volle van uw feest kunt genieten.

Onze teams worden begeleid door een maître d’hôtel in de zaal en een kok in de keuken. Samen zorgen zij ervoor dat uw evenement van begin tot eind vlot verloopt.

Onze formules

Wij luisteren naar al uw wensen, voorkeuren en verzoeken en houden rekening met het opgegeven budget. Bovendien passen we ons aan de inrichting van het pand en het aantal genodigden aan.

House of Catering biedt u verschillende formules om uw verjaardag te vieren:

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

Geniet van hapjes en een drankje terwijl u rondgaat om met uw gasten te praten.

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

Bied uw gasten de mogelijkheid om te genieten van gerechten in buffetvorm.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

Plan een maaltijd met meer gangen en stel het menu van uw keuze samen.

Kraampjes

Kraampjes

Installeer kraampjes waar uw gasten gedurende het hele evenement terechtkunnen voor kleine gerechtjes.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een formule op maat te ontwerpen, zodat deze perfect is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. Wilt u een offerte of meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of via ons contactformulier.

Vraag online uw offerte aan