Trouwfeest

Catering voor een trouwfeest

Plan de huwelijk van uw dromen en vertrouw op House of Catering. In samenwerking met de getalenteerde chef-kok Albert Verdeyen verzorgt ons team de catering, waarbij kwaliteit en uitmuntendheid voorop staan. Ontdek onze formules en krijg een aanbod op maat!

Catering voor een trouwfeest

Op zoek naar een traiteur voor uw huwelijk ?

Uw trouwfeest is ongetwijfeld een van de mooiste dagen van uw leven. De voorbereidingen kunnen echter lang duren en het vinden van de juiste cateraars kan een moeilijke keuze blijken, vooral als het gaat om een bruiloft waar veel gasten worden verwacht.

House of Catering biedt u niet alleen de mogelijkheid om de cateringservice voor uw bruiloft op professionele wijze af te handelen, maar ook om u te helpen met en adviseren over allerlei andere organisatorische aspecten. Zo helpen wij u bijvoorbeeld met het kiezen, versieren en inrichten van een zaal.

Wij nemen alles voor onze rekening op het gebied van catering en drank, vanaf de samenstelling van een gastronomisch menu tot de professionele bediening in de zaal. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volledig genieten van deze bijzondere dag die volledig in het teken staat van de liefde.

Onze troeven

Het talent van chef-kok Albert Verdeyen en de knowhow van House of Catering komen samen om u heerlijke gerechten aan te bieden, die op prachtige wijze worden gepresenteerd. Een gastronomisch en visueel genot!

Door de cateringservice voor uw bruiloft in Brussel of Vlaanderen toe te vertrouwen aan House of Catering bent u zeker van een geslaagd feest, dankzij onze:

  • jarenlange ervaring in de catering en de organisatie van professionele evenementen, privérecepties en bruiloften
  • de keuken- en zaalteams zijn opgeleid, gediplomeerd, ervaren en worden begeleid door een maître d'hôtel en een chef-kok, die ervoor garant staan dat uw bruiloft vlot verloopt.
  • een manier van werken waarbij seizoensgebonden producten en ambachtslieden in de regio worden gepromoot, zodat het milieu wordt gerespecteerd en de lokale economie wordt bevorderd.
  • de mogelijkheid om de cateringservice voor uw bruiloft volledig in handen te nemen, ongeacht het aantal gasten.
  • een prijsofferte op maat van uw wensen, maar met een vaste prijs om onaangename verrassingen te vermijden.
  • een proeverij van gerechten en wijnen om de bruid en bruidegom te helpen hun keuze te maken en hun mening te geven.
  • het respecteren van uw budget bij het opstellen van de gewenste formule.
  • de mogelijkheid om het gekozen menu aan te passen rekening houdend met allergieën, intoleranties of diëten.
  • de mogelijkheid om de kleur van het tafelkleed te kiezen, waaraan het uniform van ons serviceteam wordt aangepast.
  • de mogelijkheid om te kiezen voor een door ons beheerde drankservice of om uw keuze van flessen mee te nemen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of door het invullen van ons contactformulier als u vragen heeft, meer informatie wenst of een gepersonaliseerde offerte wenst. Bekijk zeker de foto’s van recepties waarvan wij de catering hebben verzorgd!

Vraag online uw offerte aan