Receptie op maat

Catering voor een receptie op maat

Ongeacht bij welke gelegenheid, House of Catering biedt u samen met chef-kok Albert Verdeyen een cateringpakket aan dat perfect is afgestemd op uw behoeften en wensen. Neem contact met ons op om uw feestelijke plannen met ons te delen en samen zoeken we naar de beste combinatie!

Receptie op maat

Allerlei recepties

De keuken van chef Albert Verdeyen en de expertise van cateraar House of Catering maken al uw evenementen tot een succes.

Plant u een bruiloft, bedrijfsfeest, privéreceptie of ander soort evenement? Bied uw gasten een catering aan die van uw feest een succes maakt!

Vanaf het eerste moment bij de keuze van de formule tot aan de cateringservice tijdens het evenement luisteren wij naar al uw wensen, voldoen wij aan uw verwachtingen en garanderen wij een vlot verloop van de receptie. Bovendien staat ons team onder toezicht van een maître d'hôtel en een chef de cuisine.

Welke formule(s) we ook kiezen, we passen ons aan op basis van de indeling van het pand, het aantal personen, uw voorkeuren en uw budget.

Onze formules

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

De cocktailreceptie, ook wel walking-dinner genoemd, is een formule waarbij uw gasten vrij zijn om rond te lopen en te praten met allerlei mensen op het evenement, terwijl ze tegelijkertijd drankjes en hapjes krijgen aangeboden.

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

Het buffet met koude en warme gerechten is een formule waarbij uw gasten zelf gerechten kunnen kiezen die ze graag hebben en bij te nemen als hun honger nog niet is gestild.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

Het menu dat aan tafel geserveerd wordt is een formule die u toelaat om zelf een menu samen te stellen uit de vele gerechten die wij aanbieden, en zelfs om het aantal gewenste gangen te kiezen. Ons keukenteam zorgt voor de bereiding van de gekozen gerechten en ons zaalpersoneel voor de bediening aan tafel.

Kraampjes

Kraampjes

Kraampjes zijn een formule waarbij er verschillende stands worden geplaatst waar uw gasten terechtkunnen voor een variatie aan gerechten en tegelijk kunnen blijven genieten van het evenement.

Wij staan open voor al uw wensen, voorkeuren en suggesties en doen er alles aan om een gepersonaliseerde formule te ontwerpen die perfect aan uw verwachtingen voldoet.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of door het invullen van ons contactformulier om uw feestelijke project met ons te bespreken. Op deze manier kunnen we samen de perfecte combinatie vinden en de cateringservice voor uw evenement starten.

Vraag online uw offerte aan