Bedrijfsfeest

Traiteur voor bedrijfsfeestjes

Bent u van plan een personeelsfeest, eindejaarsreceptie of bedrijfsjubileum te organiseren? Denk eraan u te omringen met een professionele, creatieve en flexibele cateraar! House of Catering staat tot uw beschikking en biedt u een hoogwaardige en flexibele service, volledig volgens uw wensen.

Bedrijfsfeest

Catering op een bedrijfsfeestje

House of Catering biedt u, in samenwerking met de gerenommeerde chef-kok Albert Verdeyen, verschillende formules aan voor alle soorten bedrijfsevenementen, zoals :

  • een personeelsfeest
  • een eindejaarsreceptie
  • een bedrijfsjubileum
  • een inauguratieavond
  • en vele andere gelegenheden

De cateringservice wordt professioneel uitgevoerd door een maître d'hôtel en een chef de cuisine die met hun respectievelijke teams samenwerken om van uw feest een succes te maken. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw wensen en budget worden gerespecteerd en houden rekening met de indeling van het gebouw en het aantal gasten.

Onze formules

Cocktailreceptie

Cocktailreceptie

Laat uw gasten genieten van een hapje en een drankje terwijl ze gemakkelijk kunnen rondlopen om te praten met collega's, partners of medewerkers. Wij stellen een cocktailreceptieformule voor die aangepast is aan uw wensen.

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet

De formule van een koud en warm buffet met een verscheidenheid aan gerechten en bijbehorend drankje geeft uw medewerkers en gasten de mogelijkheid de inwendige mens te versterken en te kiezen wat ze graag eten.

Menu aan tafel

Menu aan tafel

House of Catering biedt een ruime keuze aan gerechten om een menu samen te stellen met zoveel gangen als u maar wenst. Wij zorgen voor de bereiding van de gerechten, presenteren ze mooi op het bord en zorgen voor een professionele service aan tafel.

Barbecue

Barbecue

Kies bij zonnige dagen voor veel gezelligheid met een bedrijfsbarbecue. Wij beschikken over het nodige materiaal om de barbecue te organiseren en bieden u een ruime keuze aan lokale en seizoensgebonden producten en dranken aan.

Kraampjes

Kraampjes

Organiseert u een activiteit of een thema-avond? Dan kan de formule met kraampjes de ideale optie zijn. House of Catering installeert het gewenste aantal kraampjes om uw gasten verschillende gerechten en kleine hapjes aan te bieden.

Evenement op maat

Evenement op maat

Vindt u niet wat u zoekt in bovenstaande formules of wilt u ze combineren? Neem contact op met House of Catering! Ons team staat tot uw beschikking om een evenement op maat te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Neem contact op via telefoon, e-mail of via ons contactformulier voor vragen, verzoeken om informatie of een offerte.

Vraag online uw offerte aan