Bedrijfsevenementen

Een bedrijfscatering voor uw sevenementen

House of Catering biedt u, in samenwerking met chef-kok Albert Verdeyen, een uitzonderlijke cateringservice aan voor al uw grote bedrijfsevenementen in Brussel en Vlaanderen. Neem contact met ons op om uw feestelijk project te bespreken en wij zorgen ervoor dat wij u de best mogelijke formule kunnen aanbieden.

Teambuilding

Teambuilding

Organiseert u een teambuilding voor al uw medewerkers zodat zij elkaar beter kunnen leren kennen terwijl ze zich vermaken? House of Catering biedt u de mogelijkheid om de event catering te verzorgen door u een formule aan te bieden die is aangepast aan de activiteit die u voor uw personeel organiseert.

Leer meer
Seminarie / Congres

Seminarie / Congres

Tijdens een seminarie of congres dat over één of meerdere dagen wordt gehouden, is het altijd aangenaam om uw gasten een kleine maaltijd aan te bieden. House of Catering stelt een formule voor die is aangepast aan dit belangrijke evenement en aan uw behoeften en biedt de deelnemers eten en drinken aan.

Leer meer
Galadiner

Galadiner

Bij een galadiner zorgt het cateringteam van House of Catering voor een nauwgezette en luxueuze bediening, zodat de catering gedurende het hele evenement geslaagd is en uw gasten zich kunnen verheugen. Wij staan tot uw dienst, ongeacht het type gala, de gewenste formule en het grote aantal gasten.

Leer meer
Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Is uw bedrijf net opgericht of viert het zijn jubileum? Wilt u uw medewerkers bedanken door hen een personeelsfeest aan te bieden? House of Catering verzorgt graag de catering en biedt u een formule aan die is aangepast aan uw wensen, voorkeuren, budget en het aantal gasten.

Leer meer
Productlancering

Productlancering

U wilt een evenement organiseren rond de lancering van een product of dienst die uw bedrijf gaat aanbieden? Ons cateringbedrijf stelt een cateringformule samen op maat van het evenement en biedt u kwaliteit, zowel wat betreft de gerechten als de bediening.

Leer meer

Voor vragen of verzoeken om informatie of aanbiedingen kunt u contact opnemen met House of Catering via telefoon, e-mail of door het formulier op onze contactpagina in te vullen.

Vraag online uw offerte aan