Event catering
bedrijf in Brussel en Vlaanderen

Ons concept

De keuken van chef-kok Albert Verdeyen en de knowhow van House of Catering

De culinaire creativiteit van chef-kok Albert Verdeyen en het meesterschap van House of Catering op het gebied van catering staan garant voor uitzonderlijke maaltijdformules. U kunt op ons vertrouwen voor al uw evenementen, of het nu gaat om een professionele avond, een bruiloft of een receptie op maat.

Leer meer
Foto's Foto's Foto's Foto's
Chef Albert «Stoemp» Verdeyen

Het doel van House of Catering is u creatieve, smakelijke en zelfs verrassende gastronomische gerechten aan te bieden waarmee u uw gasten op een professionele of privéreceptie kunt verrassen

Chef Albert «Stoemp» Verdeyen

Onzediensten

Icone Bedrijfsevenementen
Zakelijke evenementen

Het hele team van House of Catering staat klaar om u een professionele cateringservice van hoge kwaliteit te bieden. Wij zorgen ervoor dat aan al uw verwachtingen wordt voldaan en de smaakpapillen van uw gasten worden verwend, ongeacht hun aantal en voor welk soort bedrijfsevenement.

Icone Privérecepties
Privérecepties

Terwijl onze koks druk bezig zijn in de keuken, brengt ons serviceteam de heerlijke gerechten minutieus op tafel. Zo maken ze van uw privéreceptie met minimaal 100 gasten een geslaagd evenement. U bent vrij om te kiezen voor een cocktailreceptie, een menu opgediend aan tafel of een buffetformule!

360°
gastronomie
Voor uw grote
evenementen
Leveringsservice
Chef-kok Albert
ter plaatse
Goede prijs/kwaliteit
verhouding